14/04/2024
SKOPJE

Пораснавме

Пораснавме, запознавме многу луѓе, си ги усогласивме ситуациите, а Деновите ни одржаа ТЕШКИ ЛЕКЦИИ.

Пораснавме и станавме бавни во изборот на кого да сакаме и со кого да бидеме пријатели,

Научивме дека љубовта е Основен Услов во Животот и не треба да ја трошиме со СЛУЧАЕН МИНУВАЧ.

Пораснавме и посакувавме повторно да бидеме ДЕЦА !!!!..Како деца Никогаш не требаше да размислуваме за ништо и живеевме ткаејќи розови соништа..

212 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: