14/04/2024
SKOPJE

Понекогаш

Понекогаш ни треба само Рутина и Смиреност.

Понекогаш ни требаат Авантури.

Понекогаш ни треба да Разговараме и да се Дружиме.

Друг пат ТИШИНАТА ни е идеална.

Понекогаш ни треба Надеж и Илузија.

Многу други пати, ни треба само Сигурност.

Понекогаш сакаме да Пишуваме.

И сето ова е добро … иако нај-добро е тоа : “ …………..Кога се чувствуваме како НИШТО ДА НЕ НИ ТРЕБА !!!   

 

 

 

 

267 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: