10/06/2023
SKOPJE

Поентата е,…

Поентата не е да научиш

да ги пушташ Луѓето да си одат,

туку да научиш

да го пуштиш

ДЕЛОТ од Тебе

што останал кај Нив…

299 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: