30/01/2023
SKOPJE

Подобар живот,…

“ Животот ќе биде подобар за вас, ако не одите таму каде што не сте поканети,
не навлегувате во она што не ви е грижа и
не разговарате за она што не го знаете “…

 

388 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: