30/01/2023
SKOPJE

Почитувај се сама себе,…

Гледам Жени многу фрустрирани во нивните односи од нивните Партнери.

Би им рекла ништо да не сфаќаат лично, затоа што тој човек е таков со сите,

затоа што има стекнат вредносен систем, кој го применуваат за сите и за вас и вие затоа што се согласувате на тоа.

Не можете да ги натерате луѓето да се променат,

ги прифаќате (затоа не се жалете и голтајте)

или оставете ги (кога не можете да ги оставите, треба да поминувате што е можно помалку време со нив).

Врските и луѓето Кои ги прифаќате, се вистински одраз на ВРЕДНОСТА ШТО СИ ЈА  ДАВАТЕ СЕБЕСИ…

Не прифаќајте Ништо што ви ШТЕТИ !!!  

 

 

585 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: