04/02/2023
SKOPJE

Peter Drucker

„Нај-важно во Комуникацијата е

да слушате што Не се зборува.“ 

 

Peter Drucker

221 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: