04/02/2023
SKOPJE

Пет зими,…

Повеќе од пет зими минаа низ мојата кожа,

повеќе од пет зими во осаменост,

без да ја почувствувам таа сензација на пролетта во крвта, која минува низ влакната и ja наежува секоја пора на моето битие …  

 

394 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: