29/01/2023
SKOPJE

Пеперутка,..

Од некоја причина, се нарече себе си ПЕПЕРУТКА…

Леташе околу него покажувајќи ја убавината и раскошот на своето битие.

А тој ја следеше немо восхитувајќи и се на нејзините прекрасни бои,

таа собирајќи го безобразието на светот во своите невини очи, никогаш не слета на неговата дланка…  

АВТОР НА ТЕКСТОТ: “Есен во мене“ 

406 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: