14/04/2024
SKOPJE

Парфем,…

Сакам да го гледам Твоето Лице како руменее, 

додека ги движам прстите во Тебе,

сакам да гледам како милиони цвеќиња,

цветаат под Твојата Кожа,

покривајќи те со интензивен парфем. 

Истиот тој парфем што ќе го носам на Кожа со Денови.. 

 

388 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: