10/12/2023
SKOPJE

Отворена како книга

За Убавината на жената, 
Мора прво да се види, во нејзините очи … 

За Интимноста, 
Тоа е повеќе од само лизгање на облеката, 
Тоа е повеќе од само физички контакт, 
Тоа е повеќе од само водење љубов, 

Ја раширува и ја отвора како книга, 
Неговите прсти нежно поминуваат низ прстите на страниците,
Обрнувајќи внимание на секој збор,
Читајќи ја одново и одново…
Затоа што едноставно не може да се засити,….   

 

 

 

 

288 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: