13/04/2024
SKOPJE

Осаменост,…

Осаменост…
Кога ми е тешко, се свиткувам во аголот на мојот ум.
Се кријам под креветот на мојата душа, ги прегрнувам моите стравови ги прифаќам моите немири.
Кога ми е тешко, обично никој не знае, затоа што замолчувам се повлекувам ѝ исчезнувам.
Кога ми е тешко, никој нема покрај мене, но и тоа не ѐ важно.
За нас осамените така оди тоа.  

 

Автор на текст и предлог на насловна слика : “Есен во мене“ 

 

379 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: