28/09/2023
SKOPJE

Орал,…

Дозволете ми да напишам поезија меѓу вашите нозе, додека моите раце ја бришат секоја трага од вашето минато.

Сакам да си ти, таа моја забранета книга што само јас можам да ја прочитам …

Паскал Спанкер.  

 

582 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: