30/01/2023
SKOPJE

Оооо Да, Среќна сум,…

“ Среќна сум што Немам време,

Среќна сум што Не сум во мода,

Среќна сум што ја кажувам ПОГРЕШНАТА работа во ВИСТИНСКО време,

Среќна сум што размислувам поинаку ОД ДРУГИТЕ,

Среќна сум што сум НАДВОР ОД СТАДОТО “ !!! 

131 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: