03/10/2023
SKOPJE

Огнен јазик,…

„Тој се сокри меѓу нејзините нозе … и почна да ја бакнува.
Неговиот јазик беше долг и пргав … ОГНЕН.
Заза мораше да се воздржи од движења кон неговата Незаситна Уста“. 

326 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: