04/02/2023
SKOPJE

Оган во ноќта !!!

   Мојата приказна 

Секогаш беше желна за секс секогаш.
Само не знаев дека до толку беше желна.
Додека ја бакнував осетив како некој полека ми ја спушта кожичката од курот.
Моника беше единствена во групата која беше изоставена од сексот.
Се спушти на подот, го дркаше неколу пати и го стави во уста.
Таа малечка жена имаше неверојатно добар јазик.
Како миксер го вртеше, и ме доведуваше до лудило.
Ања се дигна и настојуваше да ме гледа.
Го зема на Тед курот и го обработуваше нагоре надоле.
Тед не се бунеше.
Му требаше малку време повторно да се врати во форма, ама кога осети дека може, се врати во прилично голема големина.
Ања поштено се трудеше да го обработи како што треба.
Само таа негова чудесна дебелина стварно и ствараше проблеми.
Едвај можеше да го фати со усните.
Моника веќе стана нестрплива.
Седна до Тед на тросед и ме повелече накај себе.
Како само беше цврста.
Преубаво затегнат стомак и цврсти бутини.
И ги дигнав нозете на рамена, и одозгора и влегов во пичката.
Беше лизгава од соковите и попаленоста.
324 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: