14/04/2024
SKOPJE

Одам напред,..

„Треба да те имам во моите Раце,

да те гледам со моите Очи,

треба да те имам покрај Мене

за да знаеш, гледајќи те, со моето СРЦЕ дека 

твојата Насмевка е таа што ми ги разубавува деновите и

ми дава СИЛА да одам напред“.  

 

 

 

373 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: