29/01/2023
SKOPJE

Оценување,…

Треба да престанеме

да ги оценуваме Луѓето

врз основа на нивниот ИЗГЛЕД

и да почнеме да ги оценуваме

врз основа на ВКУСОТ

што го оставаат во Нашата Уста.  

 

 

 

 

212 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: