04/02/2023
SKOPJE

Ноќта е поинаква,…

Ноќта е поинаква,

не е како другите,

бидејќи Јас сум физички дома,

но Срцето Не е со Мене…

ТОА отиде во соучесништво со Моето Чукање

ТАМУ каде што си ТИ !!! 

 

572 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: