03/10/2023
SKOPJE

Ноќ,..

Ми недостигаш, Сам во долгата ноќ со мислите кај Тебе….

Ги враќав сеќавањата на нашите разговори, сликите, чувствата кои ги будиш во мене и на сите убавини на кои ме навикна Ти….

Се препуштив на фантазиите и со секое заигрување на пеперутките во стомакот ти праќав бакнежи да те чуваат додека ти спокојно спиеш,…. 

 

Автор на текстот: “Сони“ 

 

573 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: