29/01/2023
SKOPJE

Нимфоманка,…

Беше Пролет 1971 година.

Работев со група ученици, а нивната учителка, средовечна жена, ме гледаше од страна.

Вечер е, а јас се уште имам сила да играм со учениците, со полна пареа.

Таа гледаше и зборуваше: – Наздравје за енергијата ! 

И тогаш имаше некоја хемија во нејзините очи, се разбира во однос на мене – очите и трепкаа, лудо ме гледаше.

Таа веќе имаше план за мене. 

Вечерта отидовме да спиеме во другата зграда, на околу 400 метри од зградата каде што се забавувавме со децата.

Излеговме надвор, беше темно.

Ја ставив раката преку нејзиното десно рамо.

Таа се сврте кон мене и ги придвижи усните кон моите – и тогаш се бакнавме за прв пат, убаво во уста, толку страсно.

Беше убаво чувство за мене и надежта дека оваа жена ќе ме „радува“ вечерва, дека можеби ќе биде моја, дека… Продолживме.

Се бакнавме уште неколку пати, но тој прв бакнеж беше посебен затоа што таа очигледно со нетрпение го очекуваше.   

Беше нежна, толку убаво го прими, се ебеше како вистинска искусна жена, со сласт.

Уживаше во ебењето, сето тоа претворено во една сочна фина пичка, која мораше да се задоволи во секој поглед, но убаво и фино, во убав ритам, без беснеење.

Тоа траеше подолго време.

Се возбудив до максимум, не можев да се воздржам – свршив со тоа што го извадив и свршив.

Многу ѝ беше жал: – Маче, зошто? Можеше да свршиш внатре во мене, тоа е по мојот најголем вкус! Маче мое, сакам кога свршуваш во мене, тоа ме прави некако среќна, за мене тоа е блажено, сакам да доживеам оргазам кога ти ќе свршиш во мене.

Вториот ден – приквечер не и требаше предигра, убедување, извидување, исчекување.

Дојдовме во нејзината соба, се бакнавме, ја помазив малку и таа почна да се соблекува.

Само неколку бакнежи, малку гушкање, и таа беше спремна.

Маче мое – веќе ме запали, велеше таа.

Беше спремна за ебење, се беше јасно.

Се соблеков гол, курот ми стоеше вкочането, што очигледно ја возбуди.

Легнав врз неа.

Маче, смири се – го сакам вечерва внатре, за да можеш убаво да свршиш во мене.

Таа легна, се навлече, ме бакнуваше, а јас ја заковав лесно, но до крај.

Сега внимавај, рече таа – сега кога свршуваш, ќе почувствуваш како го стискам и го стискам.

Дојде моментот што таа го очекуваше – требаше да свршам во нејзината пичка.

Па, дури тогаш почувствував колку и беше тешко во минатата ноќ!

Беа млазници од сперма, се испрскав внатре, толку полно до гребенот.

Величествено.

Долго, долго уживаше во оргазмот, се вртеше, ме гушкаше,  мешаше со нејзиното тело и ме поттикнуваше да свршам по цела неа, а потоа го стискаше до крај.

–  Маче, рече таа, навлези до крај во мене, во онаа другата дупка, малата дупка внатре, (во утробата), тоа е совршено за мене, тоа е фантастично искуство.

Не ја разбрав тогаш, не знаев што е тоа.

Ебењето го повторивме уште неколку пати, подобро да кажам сите денови додека бевме заедно, а тоа беше околу 15 дена. Имаше „приказни“ дење и ноќе, неколку пати.

Повеќе уживаше да се ебава во текот на денот, затоа што сакаше да ме гледа целосно гол, да го гледа мојот вкочанет кур, а јас да ја гледам гола и како се потпирам на неа, како го облекувам, а таа ме бакнува.

Таа сакаше да и ја гледам нејзината пичка, да и го ставам и да ѝ оставам да види се.

Ќе легнеше, ќе ги раширеше нозете, ќе го погледне мојот вкочанет кур (нејзината пичка, пак ќе се возбудеше) ме фаќаше за курот, ќе го ставише на отворот на нејзината, а потоа ќе ја фрли главата назад, ќе ги рашири нозете уште малку и ќе почне похотливо да се навлекува, да се ебе.

Обожаваше да го гледа сето тоа, како мојот кур оди кон неа, како полека се пробива низ нејзината пичка.

Затоа таа особено го ценеше дневното ебење.

Таа жена навистина уживаше во ебењето, страсно се ебеше секој пат, секој пат толку убаво и нежно.

Сега не знам колку ми требаше да ја задоволам, но сега ми се чини дека таа никогаш не се ЗАДОВОЛИ.

Мислам дека беше малку нимфоманка.

Од утро до сабаље ебењето беше тема број еден.

Тогаш таа имаше околу 40 години, само искусна и вешта во сексот, сепак силна, а ме сакаше млад, спремна да ја ебам кога ТАА ќе посака.

И така – безброј пати.

Буквално и бев на располагање, можев тоа да и го правам секогаш кога таа ќе посакаше, а таа неизмерно го сакаше тоа толку многу пати и – нежно се ебеше секогаш кога тоа беше можно – дење и ноќе.

Веќе ме задеваа колегите – на кого ќе му се посветиш попладнево, знаејќи дека ќе бидам со неа и дека ќе ги имам тие работи.

Ништо не одеше на сила кај неа. 

Ќе ја допирев, ќе и поминев со раката по телото, ќе и ја погалев пичката под гаќичките, ќе ја бакнев неколку пати, а таа веќе беше „зготвена“ самовила.

Таа често ќе рече: – Маче, ќе „збориме“ вечерва?

Знаев дека е бесплатно, дека нема потреба ништо да ризикувам.

Слободно и безбедно ебење, секогаш кога сакав, и секогаш колку што ми беше потребно.

Беше неплодна, тоа го знаеше одамна, па се ебеше со сигурност.

Смената заврши…………..но не и нашите “РАЗГОВОРИ“ …..

 „Разговорот“  продолжи на друго место – во студентскиот дом и во нејзиниот стан.

Отпрвин не се согласуваше со „приказната“ во нејзиниот стан, па еднаш „разговаравме“ во студентскиот дом.

Имено, сопругот бил дома, и не можеше да има “разговор“.

Изнајмив соба од поранешен цимер-сосед и се ебевме на креветот во студентскиот дом.

Го распосла чаршафот на креветот, се соблече и можеше да почне –  рутински како маж и жена кога не се виделе подолго време.

Не ни требаше предигра затоа што паузиравме неколку дена, па и двајцата едвај чекавме едно ебење.

Долго, долго јавав над неа и никако да свршам.

Ме охрабри со зборовите: – Пополека маче мое, ќе биде, ќе свршиш, полека ебавај ме, сакам да свршиш внатре, и ти да почувствуваш оргазам.

И сакав да свршам како порано.

Тоа беше просечно добро ебање, ништо посебно.

Со нејзино охрабрување убаво и свршив во пичката, …………    

 

 

 

 

566 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: