03/10/2023
SKOPJE

Никогаш возрасна

„Зад секоја Личност што ќе ја сретнеме

постои Свет, Живот, Душа и често тешка, но убава Приказна..

Ми се случи да станам на моменти Разумна, но никогаш ВОЗРАСНА ,… 

Не Старееме кога кожата ќе ни се збрчка,

туку кога ќе ни се урнат соништата и надежите.“ 

230 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: