04/02/2023
SKOPJE

Никогаш не е сама,…

Најдоброто што мажот може да и го даде на жената не се парите, страсниот секс или вечната романса.

Тоа е чувство-то на СИГУРНОСТ.

Тоа е чувство што и дава мир на умот во секоја ситуација.

Таа не е сама, без разлика што се случува.

НИКОГАШ НЕ Е САМА!

Тој ќе биде таму: тој ќе помогне, поттикнува, поддржува, одлучува, прави, исправа.

Тој за неа е присутен под секакви околности.

И секогаш ќе биде така.

И таа секогаш ќе го цени …  

 

 

 

348 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: