03/10/2023
SKOPJE

Никогаш – Алберт Ками

Никогаш нема да бидете среќни, ако продолжите да барате од што се состои среќата.

Никогаш нема да живеете, ако ја барате смислата на животот – Алберт Ками

550 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: