28/09/2023
SKOPJE

Невреме,…

НЕВРЕМЕТО е многу неопходно во Животот.

Тогаш сфаќаме кој е подготвен да сподели Чадор со Нас.  

Автор на текстот и предлог на насловна слика: “Есен во мене“   
353 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: