08/02/2023
SKOPJE

Неверојатно

Неверојатно е колку луѓето се различни:

некои не слушаат што кажувате, додека други слушаат што мислите.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

458 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: