03/10/2023
SKOPJE

Неверна жена,…и Вистински маж

Не постои НЕВЕРНА Жена и во тоа сум тотално сигурна…!!! 

Има Мажи кои се толку рутински орјентирани

што задолжително разочаруваат,

Мажи кои забораваат на основните работи како деталите :

денес ручаме заедно,

одиме на сладолед,

ќе вечераме,

денес излегуваме на базен,

да избегаме сами,

денес излегуваме на концерт итн.

Нè тераат да го заборавиме Слаткиот вкус на ИСКРЕНИОТ Бакнеж,

грешат со тоа што не го сакаат она што другите тајно го сакаат,

Мажи кои заборавиле дека Љубовта е уметност што мора да се негува, освојува и жнее секој ден.

Тие се Мажи кои грешат и им дозволуваат на другите Мажи да направат насмевка на женските лица.

Вистински Маж не е оној кој ќе се заљуби во илјада жени,

туку оној кој е способен да се заљуби во ИСТА ЖЕНА ИЛЈАДА ПАТИ.

206 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: