04/02/2023
SKOPJE

Неуспех

Паѓањето не е неуспех.

Неуспех … е да останете таму каде што сте паднале. 

 

 

 

415 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: