03/10/2023
SKOPJE

Немој никогаш,…

Никогаш не задржувај едно „Те сакам“…

ниту криј „Те сакам“…

не замолчувај „Ми недостигаш“ или

„Те чекам“…

не убивај Прегратка. ..

или не потиснувај Бакнеж …

не негирај Галење.

Широко отворете го Срцето и

испуштете ги тие ЧУВСТВА,

а ако ве наречат Луд … 

Насмевнете се …

подобро е да си Луд …

отколку ОД ВНАТРЕ МРТОВ. 

239 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: