28/09/2023
SKOPJE

Немир,…

„Тешко е да бидеш врзан за мојот вид на слобода.
Лесно ми е да бидам немирна, но не можам да го смирам мирот“. 

 

 

Грешните мисли се како ветерот, кој ќе ги сопре?

 

 

АВТОР НА ТЕКСТ и предлог на слики: “Есен во мене“ 

225 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: