14/04/2024
SKOPJE

Нема случајност,…

Секоја Личност што минува низ Нашиот Живот е ЕДИНСТВЕНА.

Секогаш остава малку од Себе, а малку од Нас одзема.

Ќе има такви што земале МНОГУ,

Но никогаш Нема да има такви што Не оставиле НИШТО.

Ова е најголемата одговорност во Нашиот Живот и

јасен доказ дека Две ДУШИ Не се среќаваат случајно.  

 

 

 

270 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: