10/12/2023
SKOPJE

Нема повратна точка

Нема повратна точка,

Кога твојот здив ќе се измеша со неговиот,

Влегуваш во друга димензија од која повеќе не сакаш да излезеш, 

и тој свет конечно станува РЕАЛНОСТ за која отсекогаш си СОНУВАЛА.   

 

196 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: