10/06/2023
SKOPJE

Нема компарација

Не го споредувајте својот живот со другите.

Немате поим низ што поминале.   

 

 

 

236 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: