14/04/2024
SKOPJE

Некогаш било,…

Никогаш не сум била „лесна“

и Никогаш нема да бидам „евтина“

Грешам и плаќам …

плаќам превисоки цени …

не трескам врати …

ги затворам во тишина …

и во тишина заминувам.

Која и да сум,

која и да сум била,

која и да бидам…

„Некогаш било“  

 

 

342 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: