05/02/2023
SKOPJE

Нејзин роб,…

Невозможно е да се наситиш од неа …

Таа е дрога !!!

Нејзиното тело е оружје за масовно уништување!

Таа е Ѓавол со лик на Ангел, а Јас -лудак со избезумени очи …

Те гледа долго време, внимателно, насмевнувајќи се итро.

Веќе губиш, стануваш нејзина жртва ..

Грабливецот појде на лов, нејзините канџи се подготвени да копаат во твојата кожа.

Застани ја !!! Фати ги нејзините рацете и држете ги до ѕидот .. Таа вика, се буни и е Возбудена,… 

Таквата жена треба да се скроти, и да и ја покажеш својата сила. 

Ако ја скротиш, ќе остане твоја …

Ако ја изгубиш борбата со неа, Таа ќе те клекне на колена и ќе те претвори во роб !!! ….   

244 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: