29/01/2023
SKOPJE

Неизвесност или Вистина ?

–  „Ќе ми ја кажеш ли целата Вистина…?
–  „Секако. Ми се чини дека Вистината, каква и да е, никогаш нема да биде Толку СТРАШНА како Неизвесноста“.
– „Не… Неизвесноста е подобра… Секогаш има НАДЕЖ…“  

 

256 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: