30/01/2023
SKOPJE

Неговото време

Најскапоценото нешто што можете да го добиете од некој што го сакате е: 

Неговото ВРЕМЕ.

Не се Зборовите, Не се Цвеќињата, Не се Подароците.

Тоа е ВРЕМЕТО. 

Затоа што тоа Не се враќа

и тоа што Ти го дал е Само ТВОЕ,

без разлика дали тоа било еден Час или цел Живот.

361 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: