10/12/2023
SKOPJE

Не заборавајте,…

Не заборавајте да запомните дека нема да има втор воз, дека важните работи се случуваат само еднаш.

Не заборавајте да запомните дека ова е вашиот живот,

дека треба да го живеете,

дека тој бега и повеќе не можете да го вратите.

Не заборавајте да запомните дека спомените секогаш остануваат, направете ги добри.

Не трошете време,

не се откажувајте,

не огорчете се,

не заборавајте да запомните дека сме на возраст на уживање, на живеење, на сонување, на исполнување.

Не заборавајте да запомните дека размислувањето за утре само го одзема денес и дека на крајот ќе стане вчера, а вие нема ни да сте го забележале.

Не дозволувајте тоа да се случи,

не заборавајте да запомните дека најдобриот начин да се скрши мразот е да се Насмевнете.

Не заборавајте да запомните дека животот е тежок, но дека вие сте уште повеќе.

Не заборавајте да запомните дека никој не рече дека е лесно, но вреди да се живее.

Не заборавајте да запомните дека животот оди во делови и ОВОЈ ДЕЛ Е НАЈДОБАР.

162 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: