14/04/2024
SKOPJE

Не верувам во судбина, а смртта е тајна,…

Мораме да престанеме да го нарекуваме СУДБИНА она што свесно го ИЗБИРАМЕ,..!!! 

И малку по малку да научиме дека не треба НИШТО да очекуваме од Луѓето,

Дека Животот има своја мистерија и

Дека некои Спомени болат,

Но мора да бидеме храбри,

Да гледаме напред,

Да ги полниме џебовите со Нови Почетоци и

Да продолжите без запирање !!! 

 

 

368 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: