08/02/2023
SKOPJE

Не трчај,… !!!

Не трчај по некој што знае каде си ….. не трчај по никого,

затоа што на никој не му треба некој одпозади, 

има потреба од некој следен.   

 

437 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: