28/09/2023
SKOPJE

Не ти треба никој !!!

Едноставни сте и Комплицирани.

Го познаваш светот,

но умееш да се изненадиш себеси,

имаш дива природа,

романтична душа,

храбар дух,

уплашена си,

весела си,

љубопитна,

ти е здодевно,

бараш грижа и внимание,…… но 

НЕ ТИ ТРЕБА НИКОЈ !!! 

407 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: