04/02/2023
SKOPJE

Не сме вечни,…

Животот е толку Краток и толку лесно Минлив,

што е Злосторство да го живееме како Да Сме ВЕЧНИ !!!  

 

 

 

193 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: