04/02/2023
SKOPJE

Не и верувам,…

– Ти си заљубена, повтори: – Ти си заљубена,… 

– Не. рече таа, 

Оваа девојка ме Вознемирува,

Ме заведува,

Ме загрижува,

Ме привлекува и плаши.

Не и верувам,

ТАА Е како Стапица,

Јас ја сакам и посакувам

како Сладолед кога си Жеден,

како Вода во Пустина.  

 

 

 

217 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: