03/10/2023
SKOPJE

Не е шифра,…

Способноста да чувствувате Наклонетост,

Разбирање или Солидарност кон другите Луѓе

е она што ве прави ЧОВЕК.   

Таа карактеристика нема печат или шифра што ја ставаш…не е произведена.     

 

 

 

252 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: