04/02/2023
SKOPJE

Навечер ме гледа,…

“Навечер знам дека ме шпионира,

ги чувствувам неговите очи кон мене,

го чувствувам неговиот копнеж и неговата желба

и знам дека ме сака.

Така, како што се подготвувам да одам да спијам, му дозволив да ме види

Јас мастурбирам во кревет и Тој се гали додека ме гледа.

Ја чувствувам страста, но никогаш не одам понатаму.

Тој ме гледа, а јас наопаку гледајќи како тој ме гледа.

Јамка на телесна желба која враќа назад и

што никогаш не се троши целосно“.  

 

308 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: