05/02/2023
SKOPJE

Нарцис,…

Не е дека сакам Нарциси.

Но, ме привлекува неговата суптилна Интелигенција да МАНИПУЛИРА.

И тогаш почнува играта на ГЛУПО изгледање и мисли дека МУ Верувам !!!   

 

 

419 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: