14/04/2024
SKOPJE

Најлоши партнери за жената,…

Постојат хороскопски знаци чиј карактер е таков што апсолутно не се трудат за другите луѓе.

Тие се егоцентрични и сами себе си се доволни.

Ако вашиот партнер не го даде својот дел во врската, малку е веројатно дека врската или бракот ќе бидат успешни …

Сите заслужуваме љубовни врски што не исполнуваат, се здрави, возбудливи и ни помагаат да бидеме подобри.

Не се задоволувајте со врската ако партнерот не ви даде ништо и морате се да направите сами.

Ова се хороскопски знаци кои речиси никогаш не се трудат во врските или бракот.    

 

Овен

Ве гледа само кога му одговара.

Се додека вие бирате место, резервирате и тоа не ги попречува неговите планови, тој ќе поминува време со вас.

Ако наиде нешто (или некој) подобро, многу лесно исчезнува од вашиот живот како никогаш да не бил таму.

Тој си е најважен на себе и секогаш се става себе си на прво место.

 

Бик

Ако го поканите на настан како шоу, концерт или танц, тој ќе дојде, но ќе се жали за тоа цело време.

Потоа, ќе се однесува како да ви направил услуга и ќе ја искористи за да ве натера да ги правите работите што ги сака.

Често, нивното однесување ја тера партнерката да се прашува дали би поминала подобро во друштво на пријатели или дури и сама.

 

Лав

Тој никогаш нема да биде првиот што ќе каже „Те сакам“ и никогаш нема да започне љубовен разговор или да покажува љубов.

Тој не сака да изгледа како „лошо момче“ и ќе одговори кога ќе му кажете дека го сакате, но неговата љубов не е нешто што тој навистина го чувствува длабоко.

Ако никогаш не го спомнете зборот „љубов“, ниту тој нема да го спомене.

Се чини дека ја пропуштил лекцијата за давање и земање кога станува збор за интимност и воопшто не ги зема предвид вашите потреби.   

превземено од Тиме.мк 

440 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: