29/01/2023
SKOPJE

Најлоша емоција,…

Тажно е тоа колку многу човек може да сака, а во следниот миг веќе да му биде сеедно…
И некој ќе рече омразата е најлошата емоција.
Не!
Најлошата емоција е рамнодушноста.
Кога ќе стигнеш до неа, веќе во срцето не се враќаш!  

 

287 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: