30/01/2023
SKOPJE

Најгорчливи пијалоци,…

Сакам побавни отрови,
најгорчливите пијалоци,
најмоќните дроги, најлудите идеи, најсложените мисли, најсилните чувства.
Имам незаситен апетит и најлуди заблуди.
Можеш и да ме фрлиш од карпа и јас ќе ти кажам:
Значи?
Сакам да летам!  

 

 

188 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: