29/01/2023
SKOPJE

Мозаик,…

Понекогаш сум сè одеднаш и ништо.
Мозаик од скршени парчиња,
преплет меѓу сонот и реалноста
се прашувам во кое од нив постојам..
И секогаш некако успевам
да ги заборавам нештата
кои сакам да ги запомнам,
а да ги запомнам нештата
кои сакам да ги заборавам. 

Автор на текст: “Есен во мене“ 

 

359 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: