04/02/2023
SKOPJE

Мост на љубов,…

Привлечноста на Душите се претвора во Пријателство,

привлечноста на Умот се претвора во Почит,

привлечноста на Телото се претвора во Страст.

И кога сите работи ги има

тоа може да се претвори во Мост на Љубов.  

АВТОР НА ТЕКСТ: АЦО АТАНАСОВСКИ     
319 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: